Algemene voorwaarden

Hemobostyling home decorations & styling (hierna te noemen missey & sissey) is een webwinkel waar u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw bestelling kunt plaatsen.

Bij plaatsen van een bestelling geeft u als koper aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Alle vermelde prijzen zijn in euro´s en inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Vermelde prijzen zijn eenheidsprijzen, tenzij anders vermeld.

Betaling is mogelijk via iDEAL, of via een rechtstreekse overboeking op rekeningnummer 4401030 ING Bank Amsterdam t.n.v. hemobostyling.

Missey & Sissey behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Na plaatsing van een bestelling ontvangt u een automatische bevestiging van uw bestelling.

Betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na plaatsing bestelling te geschieden.

Indien betaling niet binnen de afgesproken termijn geschied, behoudt Missey & Sissey zich het recht voor om de bestelling (na een herinneringsmail) te annuleren.

Verzending van uw bestelling geschied binnen 3-5 werkdagen na ontvangst betaling (tenzij anders overeengekomen).

Verzending wordt via PostNL verzorgd (tenzij anders overeengekomen).

Missey & Sissey verpakt haar artikelen uiterst zorgvuldig, echter zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van verzonden artikelen. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

U kunt ervoor kiezen een bestelling verzekerd te laten verzenden. Extra kosten à € 1,75 komen voor uw rekening en worden achteraf in rekening gebracht. Bij een bestelling met een gewicht van meer dan 10kg wordt dit automatisch geregeld. Heeft uw verzekerde pakket echter toch schade opgelopen dan dient u dit direct of tenminste binnen 24 uur na ontvangst per mail aan ons te melden, dit i.v.m. reclamaties bij PostNL


De mogelijkheid bestaat om uw bestelling tegen contante betaling op te komen halen bij:

Hemobostyling, Prinsengracht 232-1, 1016 HE Amsterdam (uitsluitend en alleen op afspraak)

Geef bij uw bestelling aan dat u de producten wilt komen ophalen, wij zorgen er dan voor dat de artikelen voor u klaar staan en maken een afspraak met u over het tijdstip van ophalen.

Bij bestelling boven de € 150,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn, zend u het artikel dan binnen 7 dagen aan ons retour in de originele verpakking, zonder breuk of gebruikschade. Verzendkosten en retourkosten komen te alle tijde voor rekening koper. Retour zendingen onder rembours worden geweigerd. Indien het artikel in goede staat door ons retour is ontvangen ontvangt u een tegoedbon.

Mocht de order te groot of kwetsbaar zijn voor bezorging per post, dan zal contact met u worden opgenomen voor een alternatief.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Missey & Sissey worden gebruikt. Zij zullen in geen enkel geval aan derden worden verstrekt.

Op al het beeldmateriaal en teksten van deze site berust copyright. Niets van deze site (beeldmateriaal, teksten, e.d.) mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van Missey & Sissey gebruikt worden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden