Bestelinformatie

Voeg uw product(en) toe aan het mandje door op ‘voeg toe in winkelwagen’ te klikken. Het aantal kunt u door middel van de pijltjes ophogen. Door links bovenin op ‘winkel mandje’ te klikken ziet u wat er in het mandje zit. Hier kunt u eventueel het aantal nog wijzigen of producten verwijderen.

 

Bent u klaar met winkelen? Bekijk uw mandje en klik rechts onderin op de knop "bestelling afronden". Om uw bestelling te voltooien dient u een aantal velden met een * gemarkeerd verplicht in te vullen. Vervolgens doorloopt u de 4 makkelijke bestelstappen door om uw bestelling af te ronden. 

 

Uw betaling kunt u op de volgende manier voldoen:

 

iDEAL

Na het afronden van uw bestelling wordt u via een koppeling, direct doorgeleid naar uw eigen bank om de betaling af te ronden. U ontvangt daarna automatisch een bevestiging van uw bestelling per email.

 

Vooraf overschrijven per bank

Na het afronden van uw bestelling wordt u automatisch een bevestiging van uw bestelling per email. In deze email staat het bankrekening nummer vermeld waarnaar u de betaling dient over te maken.

 

Betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na plaatsing bestelling te geschieden.

 

Na ontvangst van uw betaling op onze rekening ontvangt u uw bestelling binnen 5 werkdagen op het door u aangegeven afleveradres.

 

Contante betaling bij ophalen

Naast het verzenden van de artikelen, bestaat ook de mogelijkheid om uw bestelling na afspraak op te komen halen op de volgende adres:

 

Hemobostyling, Westlandgracht 179-H, 1059 TK, Amsterdam (alleen op afspraak).

 

Ophalen na ontvangst van het faktuurbedrag op onze rekening of tegen contante betaling bij ophalen, geen pinbetaling mogelijk. De verzendkosten komen in dit geval te vervallen.

 

Woont u in Amsterdam, dan leveren wij de bestelling gratis bij u thuis af. Kies bij het invoeren van de bestelling als land Zoetermeer, en de verzendkosten komen automatisch op 0,00 euro te staan.  

inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden