Interieuradvies & Verkoopstyling

 hemobostylinglogo.jpg

Missey & Sissey heeft behalve de webwinkel ook een interieuradvies en verkoopstyling bureau met de naam Hemobostyling.

INTERIEUR OF STYLINGADVIES?

Wij kunnen u van dienst zijn met een compleet interieuradvies of stylingadvies. Wilt u een mooi landelijk interieur? of liever een combinatie van landelijk met design? Wij helpen u graag met de mogelijheiden in meubels, stoffen, (muur)verf etc. Ons team heeft volop leuke ideën waarmee wij u kunnen helpen met combinaties voor een perfect eindresultaat.

Met een goede basis van meubels, kleuren en materialen aangevuld met mooie landelijke accessoires creëren wij een interieur met een mooie en persoonlijke uitstraling. 

Graag denken wij met u mee over e inrichting/ indeling en kleuren van uw huis en/of kantoor. Wij werken samen met diverse grote landelijke woonwinkels dus kunnen wij u goed adviseren in, en helpen bij de aanschaf van mooie nieuwe meubels tegen betaalbare prijzen.

VERKOOPSTYLING?

Staat u huis lang te koop, of bent u van plan uw huis in de verkoop te plaatsen, dan kunnen wij u ook helpen met een verkoopstylingadvies. Wij weten hoe u uw woning zo optimaal mogelijk kunt presenteren op de huidige woningmarkt.

verkoopstyling.jpgverkoopstyling(2).jpgverkoopstyling3.jpg

BENT U GEINTERESSEERD?

Neem dan eens een kijkje op onze website www.hemobostyling.nl

Wij helpen u graag op weg naar een mooi, sfeervol en persoonlijk interieur, of bij de verkoop van uw woning.

Hemobostyling

Monique Meerburg     

inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden